U svrhu optimizacije pružanja usluga ova stranice se koristi tzv. kolačićima u npr. statističke svrhe. Korištenjem naše internetske stranice izražavate Vašu suglasnost s tim. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti podataka.

U redu

Viega Prevista

Jednostavna montaža, maksimalna sloboda oblikovanja: u razvoj našeg novog predzidnog sustava uključili smo svoje iskustvo i vaše ideje. Rezultat: Viega Prevista. Nova generacija predzidne tehnike. Štedi radno vrijeme i nudi vam kao kupcu najveću udobnost.

Jedan vodokotlić. Tri uporabe.

Tanak i prilagodljiv: značajno samo pojednostavnili svoju liniju proizvoda za Vas. Postoje tri predzidna rješenja za postupak suhe i mokre gradnje. Jezgra sustava je novi Prevista vodokotlić. On se može ugraditi bez alata i stoga je kompatibilan sa svim Visign potisnim pločama.

Detalji o proizvodu

Visokokvalitetni materijali. Za svaki ukus.

Od furnirane drvene površine preko četkanog plemenitog čelika do stakla i visokokvalitetne plastike - raznolikost materijala novih Visign potisnih ploča je velika. One za svaki ukus nude odgovarajući dizajn i također imaju modernu tehniku. Sve ploče su kompatibilne s Prevista vodokotlićem i većinom se mogu ugraditi bez alata.

Detalji o proizvodu

Razvoj u skladu s Vašim idejama.

Prevista je bolja predzidna tehnika zato što smo je razvili s Vama. Zajedno smo isprobali, revidirali i optimizirali. Rezultat se može vidjeti i brzo ugraditi.

Ispitano i dokazano dobro.

Mnogobrojni stručnjaci pratili su, ispitali i ocijenili Previstu od prototipa do gotovog proizvoda. Mi smo ih intervjuirali. Pogledajte sami što oni imaju za reći o našoj novoj predzidnoj tehnici.

Izvještaji o iskustvima

Jednostavno. Kompatibilno. Bolje.

Sami se uvjerite i još danas stupite u kontakt s nama. Rado ćemo vam ugovoriti individualni termin kako bismo vam na samoj lokaciji predstavili Prevista predzidnu tehniku.

  • Pouzdana Viega kvaliteta
  • Jedan sustav za sve
  • Brza i jednostavna montaža
  • Maksimalna ekonomičnost
  • Dokazano dobro održavanje
  • Potpuna kompatibilnost
  • Individualni dizajni
  • Visokokvalitetni standardi