U svrhu optimizacije pružanja usluga ova stranice se koristi tzv. kolačićima u npr. statističke svrhe. Korištenjem naše internetske stranice izražavate Vašu suglasnost s tim. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti podataka.

U redu
Početna stranica

Visign for More 205

8625.1

Na katalog

Promijeni model

  • Jednostavna montaža

    Jednostavna montaža bez alata. Također je moguća montaža u razini s pločicama i montaža Viega okna za ubacivanje.

  • Viega Hygiene+ funkcija

    Ona se po želji može programirati s većinom Visign for More potisnih ploča. Tako se ispiranje WC-a redovito obavlja automatski i osigurava se da uvijek dolazi svježa voda iz cjevovoda.

Saznaj više

Najveći zahtjevi za estetiku i praktičnost rukovanja

Od drva ili stakla, od zlatne bakrene ili antracit boje: Visign for More potisne ploče postoje u mnogobrojnim visokokvalitetnim materijalima i bojama. Istodobno imate prednosti moderne tehnike: tako dvije potisne ploče serije Visign for More imaju kao opciju ili serijski osvijetljeni ugradbeni okvir koji reagira na približavanje - za orijentaciju u tami. Osim toga, kod većine Visign for More potisnih ploča možete programirati funkciju Viega higijene. Tako se ispiranje WC-a redovito obavlja automatski i osigurava se da uvijek dolazi svježa voda iz vodova.

Potisne ploče za seriju Visign for More mogu se ugraditi bez alata. Također je moguća montaža u razini s pločicama i montaža Viega okna za ubacivanje.

Dodatna istaknuta značajka: potisna ploča Visign for More 205 sensitive nudi bezdodirnu udobnost ispiranja. Za aktiviranje jednostavno ispružite ruku nadomak željene funkcije ispiranja.

Za sljedeće komponente ili namjene:

svi podžbukni vodokotlići Prevista

Karakteristike

bezdodirno aktiviranje ispiranja s prednje ili s gornje strane, dvokoličinska tehnika ispiranja, sa funkcijom Viega Hygiene+

Oprema

pričvrsni okvir, garnitura poluga za pokretanje, svornjak za pričvršćivanje

Materijal

staklo

Pokrovna ploča

staklo, duboko crna