U svrhu optimizacije pružanja usluga ova stranice se koristi tzv. kolačićima u npr. statističke svrhe. Korištenjem naše internetske stranice izražavate Vašu suglasnost s tim. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti podataka.

U redu

Vodokotlić

Novi Prevista vodokotlić temelj je naših novog predzidnog sustava - svejedno projektirate li kupaonicu u postupku suhe ili mokre gradnje. On je identičan u svim Prevista WC elementima. Ventili za punjenje i odvodni ventili te potisna mehanika jedinstveni su u svakom modelu. Vodokotlić može se nabaviti u obje varijante 3H i 3L.

 • Priključak za vodu

  Fleksibilni priključak za vodu može se postaviti pomoću novorazvijenog adaptera s unutrašnjim brtvljenjem i omogućuje priključivanje na cjevovodne sustave u samo nekoliko sekundi.

 • Tehnika oblikovanja upuhivanjem

  Vodokotlić se upuhuje iz ekstrudiranog plastičnog crijeva u kalup. Rezultat: maksimalna nepropusnost i pouzdana, dugotrajna kvaliteta.

 • Ventil za punjenje

  Ventil za punjenje može se ugraditi i ukloniti bez alata i osigurava brzo ponovno punjenje za dodatno ispiranje.

 • Prigušnica protoka ispiranja

  Omogućuje podešavanje optimalnog protoka ispiranja za sve WC-školjke podešavanjem prilagodnog prstena. Pet stupnjeva omogućuju prilagodbu svakoj keramici.

Saznaj više

Individualni dizajn

Mogućnosti dizajna raznolike su zato što je vodokotlić kompatibilan sa svim Visign potisnim pločama. Tako su pri svim ugradbenim situacijama moguća individualna rješenja dizajna.

Made in Germany

Vodokotlić se proizvodi u Njemačkoj. Održiva proizvodnja i dugotrajnost također su osigurani. Osim toga, svaki vodokotlić provjerava se na nepropusnost i funkciju prije isporuke – za maksimalnu sigurnost i kvalitetu.

Montaža s objašnjenjima

Sve pomične i ručno ugrađivane komponente izvedene su u žutoj boji. Posebno se ističu prednosti novog koncepta rukovanja novim odvodnim ventilom. Pogledajte galeriju slika u tu svrhu.

Prilagodljive količine ispiranja bez konkurencije

Vodokotlić omogućuje ispiranje WC-a sa 3,5 do 7,5 l pri punoj količini vode za ispiranje i od 2 do 4 l pri djelomičnoj količini vode za ispiranje. Uz nekoliko jednostavnih prilagodbi moguća su i podešavanja u koracima od 0,5 l.

Primjene

Značajno smo pojednostavnili našu ponudu. Postoje tri predzidna rješenja: kod postupka suhe gradnje to su Prevista Dry za zidnu montažu i ugradnju u noseću konstrukciju, kao i Prevista Dry Plus za montažu na šini. Za postupak mokre gradnje imamo Prevista Pure. Sve izvedbe imaju isti vodokotlić. Na taj način možete u najkraćem roku sastaviti i montirati predzidni sustav.

Postupak suhe gradnje

Naši novi predzidni modeli Prevista Dry za zidnu montažu i ugradnju u noseću konstrukciju olakšavaju montažu u konstrukcijama suhe gradnje zbog mnogobrojnih novih funkcija. Oni su robustni i vrlo pouzdani.

Prevista Dry

Naš novi predzidni sustav svojim jednostavnim konceptom montaže štedi vrijeme i novac. Istodobno se može odgovarajuće prilagoditi potrebama vaših kupaca.

Brza i jednostavna montaža

Nakon priprema za montažu, npr. bušenja otvora, možete ugraditi modele sustava Prevista Dry pomoću tri alata: škripcem, libelom i ključem od 13 mm. Kao i kod vodokotlića svi su elementi za montažu bez alata su žute boje. Modeli sustava Prevista Dry montiraju se na zid takoreći sami od sebe: rješenja poput zidnog držača dodatno štede vrijeme zbog njihove prilagodljivosti.

Pametni brzi zatezač

Prilagođavanje visine priključaka za vodu i odvoda za umivaonik i pisoar do sada je bilo vremenski dosta zahtjevno. Novi brzi zatezači značajno su promijenili taj radni korak i nude visoku stabilnost koja ni u čemu ne zaostaje za vijčanim spojem.

Funkcije za veći komfor kupca

Važna buduća tema je kupaonica koja odgovara određenoj generaciji. Sustav Viega Prevista je svojom serijski prilagodljivom visinom za to najbolje pripremljen i nudi mogućnost montaže tuš-WC-a svih postojećih proizvođača.

Individualna montaža na šinu

Predzidni sustav Prevista Dry može se dopuniti šinom i spojnim elementom. Rezultat: Prevista Dry Plus – sustav koji postavlja mjerila u pogledu individualnosti i udobnosti montaže.

Prevista Dry Plus

Pomoću modela iz sustava Prevista Dry Plus možete realizirati i neispunjene želje. Sustav šina pri tome ne omogućuje samo veliku slobodu oblikovanja, nego i brzu montažu.

Brza montaža u šini

Montaža u šini je jednako jednostavna kao i montaža na zid: jednostavno umetnite novu nožicu u šinu, blokirajte je i gotovo. Nakon poravnanja i pričvršćivanja uz pomoć dvije spojnice na gornjoj tračnici, moraju se još samo spojiti priključci za vodu. Detaljne informacije o montaži modela Prevista Dry Plus možete pronaći u filmu o montaži.

Individualne mogućnosti dizajna

Najeelegantniji način prekrivanja vanjskih površina sustava Prevista Dry Plus su MuroLive! višeslojne kompozitne ploče tvrtke Murodesign. Zbog velike raznolikosti dizajna i jednostavne tehnike ugradnje pomoću stezaljki one nude kreativan i brz dizajn kupaonice - ne samo za saniranje i novogradnju privatnih kupaonica, nego i za kupaonice u hotelima.

Internetski alat

Viega Prevista internetski alat izračunava i izrađuje popis materijala za spajanje. Osim toga, izdaju se odgovarajući montažni crteži i tekstovi potrebni za davanje ponuda.

Mokra gradnja

Suvremena predzidna tehnika u kombinaciji s provjerenom praksom: pomoću sustava Prevista Pure se sa novim vodokotlićem mogu realizirati individualne, kvalitetne i dugotrajne instalacije u metodi mokre gradnje.

Prevista Pure

„Pure“ na međunarodnom tržištu znači „Metoda mokre gradnje“. Stoga su naši Prevista Pure predzidni blokovi prilagođeni zahtjevima mokre gradnje. Oni se ističu mogućnostima pojedinačne montaže s velikom prilagodljivosti. Postoje blokovi za WC, pisoar, umivaonik i bide – svaki u dvije varijante s ugradbenom visinom od 820 mm i 1070 mm.

Kompletno predmontirano

Kako vam se što više olakšalo izvođenje radova, unutrašnjost je već kompletno predmontirana i unaprijed opremljena Prevista vodokotlićem, pružajući mogućnost aktiviranja s prednje strane. Varijantom od 820 mm može se bez problema rukovati i odozgo. Dodatno prilagodljivo namještanje dubine povećava broj varijanti montaže.

Uključuje zaštitu od buke

Pri aktiviranju ispiranja toaleta poželjno je u što većoj mjeri izbjegavati buku. Prevista Pure to osigurava kućištem izoliranim od buke.